Motorsport – spel och spänning

Svenska folket älskar att spela spel oavsett om det är att skrapa en Trisslott, spela Bingolotto eller lämna in en Harry Boy. Det finns massor av spel att spela men det finns också spel för oss som gillar motorsport. Spelbolagen har gjort det möjligt för oss att spela på de stora eventen runt omkring i världen.

Formel 1 bil

Formel 1 erbjuder spel på Formel 1 VM och Storbritanniens GP. Man kan spela på vinnande team och vinnande förare. Vilket team och förare tror du kommer att vinna? Jag hoppas på Kimi Raikkonen även om det inte är så troligt. Skulle man spela på honom så ger han bra odds.

Motorcykel sporter som är spelbara är Moto GP och Superbikes med sina VM. Här kan man spela på en förare man tror på. Det är lite jämnare här och vem som helst av de tre kandidaterna kan vinna.

Speedway erbjuder spel på VM och Grand Prix Tour. Vilket land kommer att vinna VM i Prag: Danmark, Polen eller Ryssland? I Grand Prix Tour så kan du spela på en förare som du tror kommer att vinna.

Eftersom spelbolag som Betsafe erbjuder möjligheten att spela på motorsport så tycker jag att det är något som alla borde prova på. Det är lätt att hitta oddsen på motorsporterna på deras odds sida. Även många som inte är motorsports entusiaster bruka titta på Formel 1 tävlingar när de sänds i svensk television. Många svenska talanger har börjat prestera bra i mästerskapen även om vi ligger bland toppen i en del av motorsporterna.

Publicerat i Motorsport. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.