Moto GP – din nästa stora upplevelse

Om motorcykel är något som du kanske både åker och gärna tittar på så kanske det är en resa för att se Moto GP. Det kommer att bli din nästa stora upplevelse. Vad sägs om Le mans Cirquit i Frankrike eller Qatar och Losail International Cirquit. Båda fantastiska banor med häftiga upplevelser då det kommer till motorcykel och Moto GP.

Även Misano Wold Cirquit i San Marino kan vara ett bott alternativ närt man vill uppleva motorcykelsport på riktigt nära håll. Det kan vara svårt att beskriva den känsla man får i kroppen när man väl är på plats. Att få uppleva en Grand Prix på plats kan ta andan ur vem som helst. Om du är redo för ditt livs äventyr så går det att boka resor via företaget GO Sport Travel till de destinationer som vi skrivit om. Det går att uppleva med endagsbiljett själva tävlingen. Med en biljett för en hel weekend så får du följa uppvärmning, träningslopp och placeringskval. Valet är ditt och så klart så kanske en weekendbiljett är det som du ska boka.

Så klart så kan det vara Rossi som är den självklara stjärnan just för dig. Res och se din favorit ta sig runt banorna och du kommer att få så mycket valuta för pengarna. Svensken Johan Stigefelt är stallchef för Petronas Yamaha SRT där numer Valentino Rossi ingår i stallet. Han skrev på 2020 och är även med för 2021 kan vi läsa på SVT Sport. Så det är klart att det blir lite mer spännande då svensken Stigefelt är inblandad i Moto GB på detta sätt. Vi hoppas att ni kommer iväg och får uppleva motorcykelns motorsport i världsklass.

Publicerat i Motorsport, Tips. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.